Молитви Християнство. Православ'я. Католицтво. Сенс життя. Молитва про щасливу смерть
Не журіться про життя, що ви будете їсти, і ні про тіло, у що ви зодягнетеся.                Бо більше від їжі життя, а тіло від одягу.                Погляньте на гайвороння, що не сіють, не жнуть, нема в них комори, ні клуні, проте Бог їх годує. Скільки ж більше за птахів ви варті!                Хто ж із вас, коли журиться, добавити зможе до зросту свого бодай ліктя одного?                Тож коли ви й найменшого не подолаєте, то чого ж ви про інше клопочетеся?                Погляньте на ті он лілеї, як вони не прядуть, ані тчуть. Але говорю вам, що й сам Соломон у всій славі своїй не вдягався отак, як одна з них!                І коли он траву, що сьогодні на полі, а взавтра до печі вкидається, Бог так зодягає, скільки ж краще зодягне Він вас, маловірні!                І не шукайте, що будете їсти, чи що будете пити, і не клопочіться.                Бо всього цього й люди світу оцього шукають, Отець же ваш знає, що того вам потрібно.                Шукайте отож Його Царства, а це вам додасться!               
УкраїнськоюХристиянський портал

Додатково

 
Молитва про щасливу смерть
   

Молитви про царство небесне

Молитва про щасливу смерть

Пам'ятаю я, Господи, що як послав Ти нас на світ, як рабів Своїх, то прийде час – і Ти покличеш нас знову до себе. Але від очей наших закрита воля Твоя, щоб ми кожної хвилини готувалися до Твого поклику. Та щоб ця велика хвилина не застала мене непідготовленим, Ти, Господи, дай мені силу провадити дні життя мого гідно, пам'ятаючи Закон Твій і думаючи про Тебе, Творця й Отця нашого. А коли прийде хвилина, що треба буде покидати цей світ, Ти, Господи, огорни мене Своєю святою опікою, дай із свідомістю і спокоєм тіла і душі відійти до Твого Престолу і почути слова Твої: "Раб мій благий, увійди в радість Господа Твого". Амінь.












Повернутися до розділу "Молитви"

Читати молитовник

Скачати молитовник



Рекомендуйте цю сторінку другові!






Підписатись на розсилку




Християнські ресурси

Нове на форумі

Проголосуй!