Молитви деяким святим Християнство. Православ'я. Католицтво. Сенс життя. Молитви деяким святим
Кажу ж вам, Своїм друзям: Не бійтеся тих, хто тіло вбиває, а потім більш нічого не може вчинити!                Але вкажу вам, кого треба боятися: Бійтесь того, хто має владу, убивши, укинути в геєнну. Так, кажу вам: Того бійтеся!                Чи ж не п'ять горобців продають за два гроші? Та проте перед Богом із них ні один не забутий.                Але навіть волосся вам на голові пораховане все. Не бійтесь: вартніші ви за багатьох горобців!                Кажу ж вам: Кожного, хто перед людьми Мене визнає, того визнає й Син Людський перед Анголами Божими.                Хто ж Мене відцурається перед людьми, того відцураються перед Анголами Божими.               
УкраїнськоюХристиянський портал

Додатково

 
Молитви деяким святим
   


СВЯТИЙ АНТОНІЙ – МІЙ ПОКРОВИТЕЛЬ

Святий Антонію, славний слуго і приятелю Ісуса Христа!
Ти мав честь пестити Його на руках і сьогодні втішаєшся Ним у Небесній країні. Складаю Богу подяку за всі ті благодаті й благодіяння, якими ти обдарував мою душу.

Сьогодні я знову обираю тебе моїм покровителем, заступником і вірним отцем. Я міцно постановляю ніколи тебе не покидати, не дозволяти ображати твою славу, а тільки завжди тебе шанувати й любити. Прошу тебе, візьми мене під свою опіку і допомагай мені в усіх моїх справах. Не покидай мене, а будь мені товаришем у дорозі до вічности, моїм заступником, захисником і моєю провідною зіркою як у житті, так і в час смерти. Амінь.

МОЛИТВА
ДО СВЯТОГО АНТОНІЯ

Святий Антонію! З довірою до твого святого заступництва і твоїх великих заслуг віддаю тобі мою душу й серце і прошу тебе: поглянь на мою вірну й щиру любов, якою наповнене моє серце, і велику довіру до тебе. Запиши моє їм’я глибоко в своєму серці й дозволь мені належати до числа тих, кого ти особливо любиш і бережеш, щоб я міг в усіх моїх потребах знаходити в тобі захист. Амінь.

ЗВЕРНЕННЯ
ДО СВЯТОГО АНТОНІЯ

О святий Антонію, збагачений Божою Благодаттю! Це тебе так часто згадують у своєму серці гноблені й каліки і, прикликаючи твоєї допомоги, отримють її. Я теж з великою довірою вдаюся по твою допомогу під час прикрощів і труднощів, на які наражається моє земне життя. Підтримуй мене завжди, а особливо в останні хвилини мого життя. Зроби мене, найласкавіший святий Антонію, своїм слугою й сином. Нехай твоя любов до мене подарує мені захист, який перед Богом має велику вагу. Він допоможе мені осягнути Небесне Царство, а земне життя закінчити у присутності Ісуса і пресвятої Його Матері Марії. Амінь.

МОЛИТВА
ДО СВ.АНТОНІЯ ПАДЕВСЬКОГО ПРОТИ ВСЯКОГО ЗЛЯ І ЗРАДИ

Молимося, просимо Тебе, Господи, не покидай нас у горі, поблагослови нас всіх, страждаючих і благаючих, а за заступництвом святого Антонія Падевського, учини, щоб будь-яка зрада, як і інше зло , було від нас прогнане. Тобі славу возсилаємо, Отцю і Сину і Святому Духові, і нині, і повсякчас і на віки віків. Амінь.

МОЛИТВА
ДО ВЕЛИКОМУЧЕНИКА ДИМИТРІЯ СОЛУНСЬКОГО

Святий і славний Великомучениче Христів, Димитріє, скорий помічнику і гарачий заступниче усіх, що з вірою линуть до тебе! Стоячи з сміливістю перед Царем Небесним, випроси у Нього прощення гріхів наших, та щоби визволитись нам від всепагубної хвороби, землетрусу, потопу, вогню, меча і вічного покарання. Благай доброту Його, щоб Він щедрим був до міста нашого і до всякого міста, села і країни. Випроси у Царя дарувати перемогу та звитягу християнам над ворогами їх, для всієї ж Держави нашої випроси спокій, тишу, міцність у вірі та успіхи в чеснотах і побожності. А усім нам, що вшановуємо почесну пам'ять Твою, виблагай благодатне зміцнення на справи благі, щоб ми все добре та вгодне для Владики нашого Христа Бога тут чинили, та сподобилися за твоїми молитвами наслідувати Царство Небесне для вічного прославлення Його з Отцем та Святим Духом. Амінь.

МОЛИТВА
ДО ВЕЛИКОМУЧЕНИКА ЮРІЯ ПЕРЕМОЖЦЯ ПРО ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ

Святий славний всехвальний великомучениче Христів Юрію! Зібрані до храму Твого і поклоняючись, перед іконою Твоєю святою, ми, люди, молимо Тебе, відомий заступниче наш: моли ж з нами і за нас Бога, Якого через Його милосердя можливо ублагати, щоб Він милостиво вислухав нас, що просимо Його благостині, щоб не відкинув усіх наших прохань про спасіння та про потреби життя нашого. Нехай же подарує людям перемогу над супротивниками і нехай зміцнить у всіх битвах військо через благодать, що Тобі дана, і нехай переможе сили ворогів наших, що повстають на нас. Щоб були вони посоромлені, а пиха і гординя їхні нехай будуть знищені і нехай вони усвідомлять, що у нас є Божественна допомога. Усім, хто в скорботах та нещастях перебуває, яви всемогутній твій захист. Ублагай Господа Бога і Творця всього, щоб Він визволив нас від вічної муки, щоб ми завжди прославляли Отця і Сина, і Святого Духа, і щоб вірно визнавали заступництво Твоє, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.




Повернутися до розділу "Молитви"

Читати молитовник

Скачати молитовник



Рекомендуйте цю сторінку другові!






Підписатись на розсилку




Християнські ресурси

Нове на форумі

Проголосуй!